Seguretat vial

Detingut amb 1,89 de taxa d'alcoholèmia després d'accidentar-se a Santa Coloma

La policia ha controlat quatre persones més per conduir en estat d'embriaguesa

Un agent de policia fent un control d'alcoholèmia a un conductor

Un agent de policia fent un control d'alcoholèmia a un conductorSFP

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Un jove de 25 anys va ser arrestat la matinada de diumenge en donar una taxa d'alcoholèmia d'1,89 grams per litre de sang després de patir un accident a Santa Coloma, segons ha fet públic la policia. El sinistre es va produir a la General 1, en el tram entre l'Espai Columba i el parc de bombers i només es van produir danys materials del vehicle que conduïa, que va ser l'únic implicat. El servei d'ordre explica que es va trobar el jove "dempeus al costa del cotxe". 

Aquest jove ha estat un dels cincs arrestats aquest cap de setmana per conduir sota els efectes de l'alcohol. La policia indica que s'ha detingut tres homes més i una dona, amb edats compreses entre els 21 i els 58 anys que van donar taxes d'entre 1,18 i 1,89.

Un dels detinguts va donar positiu en el consum de drogues i a més els agents van trobar que portava 0,25 grams d'èxtasi.

Turista expulsat

El cos de seguretat informa aquest matí també de l'arrest d'un no resident de 47 anys que va ser controlat al Pas de la Casa. L'home no podia estar a Andorra perquè s'havia dictat contra ell una ordre d'expulsió administrativa. 

tracking