REUNIONS

L'EFA analitza amb els grups parlamentaris la situació econòmica i social

L'Empresa Familiar Andorrana ha celebrat avui una reunió amb el PS i tancarà la ronda de trobades amb el cap de Govern

La trobada entre representants de l'EFA i del grup parlamentari de Demòcrates.

La trobada entre representants de l'EFA i del grup parlamentari de Demòcrates.EFA

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

L'Empresa Familiar Andorrana (EFA) ha celebrat aquest dilluns una més de les reunions programades en el marc de la ronda de trobades amb representants dels diferents grups parlamentaris del Consell General, i que finalitzarà amb una reunió amb el cap de Govern, Xavier Espot.

A la primera de les trobades, celebrada dimecres passat amb Andorra Endavant, l'han seguit tres reunions més. Dijous, amb el grup parlamentari de Demòcrates, divendres amb el grup parlamentari de Concòrdia, i aquest dilluns amb el grup Socialdemòcrata, mentre que divendres serà el torn del conseller liberal, Víctor Pintos.

Per part de Demòcrates han assistit a la cita el president Jordi Jordana, la presidenta suplent, Maria Martisella, i la presidenta de la comissió d'Economia, Meritxell López. Entre altres punts, s'ha parlat de la situació política i les prioritats per assegurar la competitivitat de l'empresa i la diversificació de l'economia. Els mateixos temes s'han abordat amb Concòrdia, representada en aquesta ocasió pel president del grup parlamentari, Cerni Escalé.

Dimecres la reunió es va celebrar amb Carine Montaner i Noemí Amador, presidenta i vicepresidenta del grup parlamentari d'Andorra Endavant, respectivament. Aquest dilluns, els membres del grup Socialdemòcrata que s'han reunit amb l'entitat han estat Pere Baró, president, acompanyat de les conselleres Susanna Vela i Judith Casal.

La iniciativa s'emmarca en l'activitat pròpia de l'entitat, que per mitjà d'aquestes reunions recull el parer dels diferents actors polítics en dossiers d'interès econòmic i social, analitzant l'escenari polític i identificant afers prioritaris per assegurar la competitivitat de les empreses i la diversificació de l'economia del teixit empresarial andorrà.

tracking