SEGURETAT VIÀRIA

Detingut amb una taxa d’1,89 després de patir un accident

La policia controla quatre persones més per conduir begudes

Els agents fent un control d’alcoholèmia.

Els agents fent un control d’alcoholèmia.Fernando Galindo

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Un jove de 25 anys va ser arrestat la matinada de diumenge en donar positiu amb una taxa d’alcoholèmia d’1,89 grams per litre de sang després de patir un accident a Santa Coloma, a la parròquia d’Andorra la Vella, segons va fer públic la policia en un comunicat. El sinistre es va produir a la carretera general 1, en el tram entre l’Espai Columba i el parc de bombers, i només es van produir danys materials al vehicle que conduïa, que va ser l’únic implicat en el sinistre. El servei d’ordre explica que es va trobar el jove “dempeus al costat del cotxe”.

Aquest jove ha estat un dels cincs arrestats al llarg d’aquest cap de setmana per conduir sota els efectes de l’alcohol. La policia indica que es van detenir tres homes més i una dona, amb edats compreses entre els 21 i els 58 anys, que van donar taxes positives d’entre 1,18 i 1,89 d’alcohol per litre de sang. A més, un dels detinguts va donar positiu en el consum de drogues i els agents van trobar que portava 0,25 grams d’èxtasi.

El cos de seguretat va informar ahir al matí de l’arrest d’un no resident de 47 anys que va ser controlat al Pas de la Casa, a la parròquia d’Encamp. L’home no podia estar al Principat perquè s’havia dictat contra ell una ordre d’expulsió administrativa.

tracking