Successos

Tres ferits en dos accidents a Encamp

El primer sinistre ha donat pas alternatiu i ha provocat retencions importants des de Canillo

Retencions aquest matí per l'accident de la Bartra

Retencions aquest matí per l'accident de la BartraLector

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una persona ha resultat ferida en un accident que s'ha produït a primera hora del matí a la zona de la Bartra, a la General 2. Els bombers han informat que han estat avisats a les 6.40 hores per un sinistre en el qual s'ha vist implicat un sol vehicle i a causa del qual han traslladat un ferit a l'hospital. En l'accident han resultat ferides les dues ocupants del vehicle, de 17 i 50 anys, que han estat traslladades a l'hospital i ja han estat donades d'alta.

L'accident ha obligat a tallar la circulació en el carril de pujada, on ha quedat aturat el vehicle, i s'ha hagut de donar pas alternatiu per facilitar la intervenció dels serveis d'emergència. Les restriccions del trànsit en hora punta del matí han provocat llargues cues de vehicles en sentit entrada i sortida d'Encamp i han arribat a la rotonda de Meritxell.

Una estona després, sobre les 9 del matí, se n'ha produït un altre també a Encamp, a l'encreuament entre l'avinguda Príncep Benlloch i Hort de Godí, entre un turisme amb matrícula andorrana i una motocicleta amb matrícula espanyola.

La conductora de la moto, de 53 anys, ha resultat ferida i també ha estat traslladada al centre hospitalari. A hores d'ara la dona ja ha estat donada d'alta segons han confirmat fonts de l'hospital.

tracking