Col·laboració

Govern i Ski Andorra signen un conveni en prevenció de riscos del personal de pistes

L'executiu hi destinarà una aportació màxima anual de 15.000 euros

Signatura del conveni de col·laboració entre el Govern d'Andorra i l'Agrupació dels Explotants de remuntatges mecànics d'hivern per a les formacions del personal de pistes i per a les campanyes de prevenció de riscos

Signatura del conveni de col·laboració entre el Govern d'Andorra i l'Agrupació dels Explotants de remuntatges mecànics d'hivern.JAViladot

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Govern i Ski Andorra han signat un conveni per fomentar la formació i prevenció de riscos del personal de les pistes d'esquí del país. El Govern es compromet a contribuir econòmicament per a l'execució de les accions formatives amb una aportació màxima anual de 15.000 euros. Fins el 31 de desembre del 2029, Economia finançarà el 50% de les accions en l'àmbit de la seguretat, fins a un 40% en l'àmbit de la formació i una tercera part de la factura de l'estudi d'accidentalitat a les pistes.  

El conveni formarà en treballs en altura i revisió de material, al conductor del telecadira o de màquines trepitjaneu i electricistes i mecànics, entre d'altres. També hi ha accions vinculades a les normes i consells d’esquí de muntanya i a la seguretat a les pistes per al personal de les estacions, així com a l’estudi d’accidentalitat a les pistes.

L’acte ha tingut lloc aquest dijous a l’edifici administratiu de Prat del Rull, i la signatura ha anat a càrrec de la ministra de Presidència, Economia, Treball i Habitatge, Conxita Marsol, i del representant de Ski Andorra, Joan Viladomat.  

tracking