DEMANDA DE LA DIRECCIÓ

La policia va investigar la venda de droga a l’hospital

Se sospitava que un treballador subministrava estupefaents a companys.

L’edifici de l’hospital de Meritxell.

L’edifici de l’hospital de Meritxell.Fernando Galindo

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va procedir fa uns mesos a fer una investigació minuciosa per verificar si les informacions que havien arribat a orelles de la direcció del SAAS eren certes, relatives al fet que un treballador de l’hospital estava fent negoci amb la venda d’estupefaents. Es tracta d’uns comentaris que s’han escampat entre el personal amb tot tipus de detalls, des que la venda es fa als vestidors i lavabos perquè no hi ha càmeres de seguretat, i fins i tot altres indicadors que permetrien identificar una persona.

Des de la direcció del SAAS han informat que, certament, “fa uns mesos, certs rumors relacionats amb la possibilitat que un professional del SAAS podria haver estat implicat en venda de droga a les instal·lacions hospitalàries van arribar a la direcció del SAAS. Davant de la gravetat dels presumptes fets, i al trobar-se fora de la competència de gestió del SAAS, la direcció va considerar que el més apropiat era traslladar la sospita al cos de Policia, que, en col·laboració amb el SAAS, va procedir a fer les comprovacions preliminars pertinents, sense trobar indicis suficients de presumpte delicte”.

Els rumors, com s’han de qualificar després de les conclusions policials, apuntaven a un treballador conflictiu i que la compra la feien alguns treballadors de l’hospital, però que també a l’exterior se subministra a altres persones alienes al centre. Com ha confirmat la mateixa direcció, aquestes informacions van arribar a caps de departaments i altres responsables, que les van traslladar a la directora general, ja que entre el personal es donava com un fet verídic.

Alguns dels treballadors havien expressat a aquest Diari la necessitat d’una actuació policial amb registre de determinades zones per trobar la suposada droga. La resposta de la direcció deixa l’afer tancat.

tracking