Europa

Una delegació del Consell General participa en la reunió de tardor de l'OSCE-PA

En el marc de la trobada, Pol Bartolomé participarà en un debat de la University Philosophical Society del Trinity College de Dublín

Cartell de la 22a reunió de tardor de l'OSCE-PA que té lloc a Dublín

Cartell de la 22a reunió de tardor de l'OSCE-PA que té lloc a DublínConsell General

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

L’OSCE-PA celebra la 22a reunió de tardor a Dublín (Irlanda) des d’aquest dimecres fins divendres 4 d’octubre. La trobada comptarà amb la delegació del Consell General en aquest organisme formada Meritxell López, Pol Bartolomé, Carles Naudi d’Areny-Plandolit i Noemí Amador. La reunió tractarà el paper que pot desenvolupar l'organització en els conflictes internacionals, el paper dels diputats en l'assoliment dels compromisos en la lluita contra el canvi climàtic i els moviments migratoris i com millorar-ne la coordinació entre els estats membres de l'organització. 

Abans de la reunió de tardor, s’ha previst una trobada de la Xarxa de Joves Parlamentaris de l’OSCE-PA que tindrà lloc aquest dimarts, 1 d’octubre. La reunió, que parlarà sobre la informació verídica,  comptarà amb la participació dels membres de la delegació andorrana Meritxell López i Pol Bartolomé.

També està previst que Pol Bartolomé participi en un debat de la  University Philosophical Society del Trinity College de Dublín que se celebrarà aquest dimarts a la tarda. La xerrada porta com a títol ‘Aquesta casa no té fe en l’intervencionisme occidental’ que analitza la intervenció continuada d’Occident en la geopolítica global.

tracking