Successos

Mor un home de 30 anys en un accident a Ordino

El vehicle s'ha precipitat a l'aparcament Prat de Vilella i l'acompanyat resta ingressat a l'UCI 

Accident mortal a Ordino aquesta nit

Els serveis d'emergència al lloc de l'accident mortal a Ordino aquesta nitSFP

Publicat per
Andorra la Vella 

Creat:

Actualitzat:

Un home de 30 anys va morir a tocar de la mitjanit en un accident a l'avinguda del Casamanya, a l'entrada d'Ordino procedent de la Massana, i l'acompanyant va resultar ferit greu. El sinistre hauria tingut lloc quan el conductor, que circularia en sentit ascendent, hauria perdut el control del vehicle i s'hauria precipitat a l'aparcament Prat de Vilella, segons informa la policia. El pàrquing està situat al marge esquerre de la carretera, a l'altra banda del carril pel que estaria pujant el cotxe accidentat.

La víctima mortal anava acompanyat d'un altre home de 30 anys que ha resultat ferit i va ser traslladat a l'hospital en una ambulància del SUM. L'acompanyant es troba ingressat a la unitat de cures intensives, estable i en observació, segons informen des de l'hospital.

El cap de guàrdia de bombers ha explicat que el vehicle va bolcar per la maniobra de l'accident i no va resistir l'impacte, el que va provocar que el conductor quedés atrapat pel sostre. La gravetat de les ferides va causar la mort a l'acte del jove i els serveis d'emergència no van poder fer res per salvar-li la vida. El cos de bombers va traslladar al lloc dels fets un camió d'excarceració, un d'incendis i una ambulància. El cap de guàrdia ha indicat que el cotxe no s'ha arribat a incendiar però hi ha hagut fumera pel vapor que se'n va generar.

El difunt circulava en un vehicle de matrícula andorrana i va ser l'únic implicant en el sinistre. El grup d'investigació d'accidents de trànsit de la policia està investigant tots els elements disponibles per determinar les causes de l'accident, segons indica el cos de seguretat. 

El lloc de l'accident acordonat per una cinta dels bombers i al fons un operàri del comú netejant les restes de l'incident

El lloc de l'accident acordonat per una cinta dels bombers i al fons un operari del comú netejant les restes del sinistre
Fernando Galindo

Lloc del sinistre

Lloc del sinistreFernando Galindo

Lloc del sinistre

Lloc del sinistreFernando Galindo

tracking