Formació

L'UdA i la UOC amplien la seva col·laboració

Ambdues universitats s'han trobat avui en una reunió de treball per examinar noves propostes de cooperació

Juli Minoves i Angels Fito durant la reunió celebrada a la UOC

Juli Minoves i Angels Fito durant la reunió celebrada a la UOCUniversitat d'Andorra

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

El rector de la Universitat d'Andorra (UdA), Juli Minoves, i la rectora de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), Àngels Fitó, han fet gal·la de la gran relació que uneix ambdues institucions i han subratllat "l'excel·lent clima de cooperació existent". Durant la reunió, celebrada avui a la seu institucional de la UOC a Barcelona, ambdós han refermat la seva col·laboració, així com abordat i examinat noves propostes. D'aquesta manera, els rectors han valorat la possibilitat d'ampliar l'oferta d'estudis de primer cicle universitari.

Un altre dels aspectes tractats per tal de millorar la cooperació entre ambdues universitats ha estat en matèria de recerca doctoral, o la possibilitat de col·laborar en el pla d'estudis d'una futura formació sobre integració europea. A més, estan potenciant la traducció conjunta al català de les normes internacionals d'informació financera.

Minoves i Fitó han volgut posar de manifest el bon funcionament del conveni de col·laboració vigent que permet les dobles titulacions (entre ambdues universitats) en les carreres de Comunicació, Dret, Humanitats i Llengua catalana. A més, una de les característiques de l'acord entre l'UdA i la UOC és que possibilita l'oferta d'assignatures dels plans d'estudis de la UOC com a matèries optatives als plans d'estudis de l'UdA. Tots dos rectors s'han emplaçat a tornar a reunir-se, aquest cop a Andorra, quan s'hagi pogut avançar en tots els projectes.

tracking