L'exhuracà Kirk portarà vents forts demà a partir del matí

Meteorologia ha activat l'avís groc

Les ventades afectaran tot el país

Les ventades afectaran tot el paísServei Meteorològic d'Andorra

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El servei de meteorologia ha activat l'avís groc, a partir de demà al matí, al nord, i al migdia al centre i sud del país. El pas de l'exhuracà Kirk, que ha anat perdent força fins a convertir-se en borrasca, implicarà un increment del vent previst per demà. Kirk es va desplaçar entre las Bermudes, el Carib i les Açores, arribant a assolir la categoria 4 durant un breu espai de temps. Al seu pas per Galicia ja està deixant la seva empremta, tot i que s'espera que es noti amb més força la matinada de dimecres. També arribarà a França la nit de dimecres fins a les primeres hores de dijous.

Després del pas de l'exhuracà Kirk, i d'un parell de dies d'estabilitat, les previsions mostren més precipitacions a partir de dissabte i al llarg de la setmana vinent, amb l'arribada d'un front atlàntic, que pot deixar més de 25 litres per metre quadrat el dilluns.

Protecció Civil recorda que s'han de retirar els objectes dels balcons que puguin caure per l'efecte del vent i reduir les sortides dels col·lectius vulnerables.

tracking