SUCCESSOS

La policia deté onze persones en una batuda antidroga

Els arrestats tenen diferent grau d’implicació en el tràfic, cessió i consum de cocaïna

Patrulles de policia en una intervenció anterior.

Patrulles de policia en una intervenció anterior.Fernando Galindo

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

La policia havia detingut des de dimarts de la setmana passada i fins ahir onze persones residents relacionades amb el tràfic, la cessió i el consum de cocaïna. Una batuda en quatre tongades (dimarts, dimecres, divendres i ahir) que té l’origen en dos arrestos del mes de gener passat, quan es va controlar un comprador de cocaïna a les portes d’un local del Tarter després que agents de paisà fossin testimonis de la transacció. Els mateixos agents van identificar qui havia facilitat l’estupefaent, un home de 51 anys amb antecedents per delictes contra la salut pública i per contraban, que va marxar de lloc, però va ser detingut l’endemà a Encamp. Fruit d’aquella operació es va iniciar una investigació que va permetre a la policia identificar les onze persones implicades en la xarxa de compravenda i que han estat detingudes amb l’autorització de la batlle instructora del cas.

Etiquetes:

Es tracta de vuit homes i tres dones amb edats compreses entre els 28 i els 61 anys, segons va informar la policia. Dues estan acusades de tràfic i consum; sis, de cessió i consum, i les altres tres, de consum. Els dos últims arrestos són d’ahir al matí i de dos dels implicats en la cessió d’estupefaents i el consum.

Les detencions fan part del balanç de la darrera setmana, en què també s’han detingut tres persones per circular superant la taxa alcoholèmia. El darrer, diumenge al vespre després d’un accident de danys materials a l’encreuament entre l’avinguda Tarragona i el carrer Terra Vella, a la capital. El conductor, un home de 56 anys, va donar una taxa d’1,25 a la prova que li van practicar els agents que van intervenir-hi.

SENSE CARNET

Un conductor de 39 anys va ser arrestat divendres a la tarda a la frontera del riu Runer com a presumpte autor d’un delicte contra la funció pública per circular amb el permís suspès.

CICLISTA BEGUT

Un home de 29 anys va ser arrestat per circular amb bicicleta amb una taxa d’alcoholèmia d’1,71. El tercer conductor controlat sota els efectes de l’alcohol, de 34 anys, va donar positiu amb 1,13.

AGRESSIÓ MASCLISTA AL CARRER

Un home de 37 anys va ser arrestat diumenge a la tarda per la presumpta autoria d’un delicte contra la integritat física i moral i d’un delicte contra la llibertat en haver agredit la parella i haver-la amenaçat de mort. Els fets van tenir lloc a la terrassa d’un bar i una treballadora de l’establiment va intervenir-hi; l’agressor va marxar, però la policia el va localitzar.
tracking