DONACIONS

El projecte solidari Karaban arriba a Nairobi i recapta 32.000 euros

Elena Milà i David Vilanova, fundadors, han completat un viatge de 12.000 quilòmetres en bicicleta

Imatges del recorregut del projecte Karaban
Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Lluny queda aquell 23 de setembre quan l'Elena Milà i en David Vilanova van emprendre un viatge en bicicleta cap a Nairobi. Sota un projecte solidari, Karaban, ambdós fundadors, acompanyats d'una caravana de ciclistes, van sortir des d'Andorra, recorrent 12.000 quilòmetres amb la finalitat de recaptar fons per donar suport a l'ONG Kings and Queens of Kibera. 

El 6 d'octubre la caravana, formada per 9 ciclistes, va arribar a Nairobi. A través d'un comunicat, s'ha explicat que el projecte solidari ha recaptat 32.000 euros "a través del patrocini de quilòmetres i de les donacions particulars". Des de l'associació han volgut agrair a tots aquells que "han donat suport a la causa". 

Des de Karaban, informen, que tot i haver arribat al destí final, continuaran treballant per arribar assolir la xifra de 50.000 euros que s'havien marcat a l'inici del projecte. Una suma que "faria que l'ONG pugui donar suport a 22 nens i nenes durant 2 anys del projecte, oferint-los una llar una escolarització, una alimentació equilibrada i un seguiment fins i durant la vida adulta". Karaban ha informat que organitzarà diverses exposicions a Andorra la Vella i Barcelona "per tal de tancar el projecte".

tracking