ONG

Unicef celebra el 30è aniversari amb un reconeixement als col·laboradors

L'acte es celebrarà el 17 d'octubre

Celebració del 30 aniversari d'Unicef

Celebració del 30 aniversari d'UnicefUnicef

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'Unicef Andorra celebrarà una nit especial amb motiu del seu 30è aniversari. L'esdeveniment tindrà lloc el 17 d'octubre a Unsquare Studio a Andorra la Vella i comptarà amb la presència d'autoritats, socis, voluntaris, col·laboradors i ciutadans que han estat fonamentals durant aquestes tres dècades de treball en favor de la infància. És un esdeveniment obert a tothom, amb confirmació prèvia obligatòria a info@unicef.ad i les places són limitades, segons informen des de l'ONG.

Aquesta vetllada serà una celebració dels èxits assolits gràcies al suport de tothom, amb l'objectiu de continuar enfortint els vincles. L'esdeveniment inclourà la cerimònia dels Premis Unicef, on es reconeixerà la tasca i la dedicació de persones i entitats compromeses amb la causa de la infància a Andorra.

Unicef destaca que els assistents podran gaudir d'una immersió única en el món d'Unicef, amb presentacions de moments especials, experiències compartides, èxits aconseguits, vivències sobre el terreny i "aspiracions de continuar creixent i sumant esforços per a un futur encara més prometedor". Serà, segons expliquen des de l'Unicef, "una nit inoblidable en la qual tothom serà protagonista d'aquest viatge de 30 anys".

"La celebració d'aquest aniversari és un moment de gran alegria i orgull per a nosaltres", comenta la presidenta d'Unicef Andorra, Marinela Vila. "Volem expressar el nostre profund agraïment a totes les persones d'Andorra que, amb la seva col·laboració i suport, han fet possible aquests 30 anys d'història. Ens inspirem a continuar sumant esforços i treballant pel benestar i la protecció de la infància a Andorra i arreu del món", ha afegit.

tracking