Organitzacions internacionals

'Zaineb n'aime pas la neige' estrena el cicle de cinema francòfon

La iniciativa commemora el 20è aniversari de l'adhesió d'Andorra a l'Organització Internacional de la Francofonia

Inici del cicle de cinema francofon

Inici del cicle de cinema francòfonSFGA/JAViladot

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El cicle de cinema francòfon s'ha estrenat aquest dimarts als Cinemes illa Carlemany amb la projecció del documental 'Zaineb n'aime pas la niege' de l'autora tunisiana Kaouther Ben Hania . Una iniciativa impulsada pel ministeri d'Afers Exteriors i creada per celebrar els 20 anys de l'adhesió d'Andorra a l'Organització Internacional de la Francofonia (OIF). 

La ministra d'Afers Exteriors, Imma Tor, ha destacat que "l'acte permet celebrar la vida de tants ciutadans anònims que s'enfronten cada dia a reptes, alegries i tragèdies existencials". També ha afegit que les projeccions seleccionades han estat premiades a festivals de cinema de prestigi mundial.

Aquest no serà l'únic film que es podrà visualitzar durant el cicle. El dimarts 29 d'aquest mes es presentarà 'Freda', de Gessica Généus. 'Atlantique' de Mati Diop, farà la seva aparició el 26 de novembre, on a més, se celebrarà una taula rodona amb diversos convidats relacionats amb la Francofonia. 'La miséricorde de la jungle' de Joël Karekezi tancarà el cicle el 10 de desembre. Tots aquells que vulguin podran accedir de manera gratuïta.

tracking