Aviació

L'associació de propietaris d'aeronaus participa en una conferència a San Marino

Entre els temes tractats, van destacar els riscos de ciberseguretat en l’aviació

El vicepresident de l’Associació de pilots i propietaris d’aeronaus d’Andorra, AOPA Andorra, Marc Valén, en la Primera Conferència Internacional de Seguretat en Aviació a San Marino 2024.

El vicepresident de l’Associació de pilots i propietaris d’aeronaus d’Andorra, AOPA Andorra, Marc Valén, en la Primera Conferència Internacional de Seguretat en Aviació a San Marino 2024.AOPA

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El vicepresident de l'Associació de Pilots i Propietaris d'Aeronaus d'Andorra (AOPA Andorra), Marc Valén Valén, va assistir a la Primera Conferència Internacional de Seguretat en Aviació, que va tenir lloc al Kursaal Convention Center de San Marino, el 4 d’octubre de 2024. 

Aquest esdeveniment, organitzat pel Registre d’Aeronaus de San Marino i l'Aviació Civil de San Marino, va reunir experts, professionals de la indústria i actors clau de tot el món per debatre sobre les últimes tendències, innovacions i desafiaments en la seguretat aèria. Entre els temes tractats, van destacar els riscos de ciberseguretat en l’aviació, com el GPS spoofing, i el paper fonamental de la gestió de seguretat en les operacions aèries.

Valén va poder establir vincles professionals importants amb les autoritats de l'aviació civil de San Marino, fet que augura una futura col·laboració en matèria de seguretat aèria. Aquesta conferència també va facilitar la creació de noves relacions professionals, que seran importants per al futur de la seguretat aèria a Andorra.

tracking