SUCCESSOS

Detingut un turista amb quatre navalles i èxtasi, cocaïna i LSD al Pas

Els duaners el van aturar en sospitar que podia portar contraban

La duana del Pas de la Casa.

La duana del Pas de la Casa.ARXIU

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir dijous un home al Pas de la Casa per possessió de drogues i d'arma blanca. Van ser els agents de la duana els que van avisar el cos policial després d'aturar un cotxe sospitós de dur tabac de contraban. Durant l'escorcoll es van trobar una sèrie d'embolcalls que feien pensar que el turista, de 42 anys, podria trobar-se en possessió d'estupefaents, segons informa la policia.

Els agents del cos de seguretat van trobar 0,4 grams d'èxtasi, 0,8 grams de cocaïna i un sobre de LSD al cotxe. A més, el detingut portava quatre navalles de diverses grandàries, una d'elles col·locada al cinturó amb una fulla de 9 centímetres. La resta, amb fulles superiors als 8 centímetres, les duia a la seva bossa de mà, segons detalla la policia en un comunicat. L'home està detingut per possessió d'estupefaents, i també se l'acusa d'un delicte contra la seguretat col·lectiva pel port il·legal d'arma.

Certificats falsificats

El cos policial ha informat també de la detenció d'un home per falsificar documentació. L'arrestat, de 34 anys i no resident a Andorra, va falsejar els seus certificats d'experiència laboral, amb l'objectiu d'obtenir el permís de residència i de treball. L'autor dels fets està acusat d'un presumpte delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic.

D'altra banda, una jove de 24 anys va ser arrestada a Ordino per conduir amb el permís suspès.

tracking