Representant

Patrick Strzoda es jubila

El representant del Copríncep francès deixarà el càrrec a finals d'octubre

El representant del Copríncep francès, Patrick Strzoda en la conferència d'aquesta tarda al Consell General

El representant del Copríncep francès, Patrick Strzoda en la conferència d'aquesta tarda al Consell GeneralSergi Perez Moreno

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Patrick Strzoda, el representant del Copríncep francès al Principat es jubilarà a finals del mes d'octubre. Strzoda ocupa el càrrec des del 2017, i durant aquests anys "ha aconseguit tirar endavant molts temes i dossiers rellevants" en paraules del síndic general Carles Ensenyat. El representant del Copríncep va informar les autoritats andorranes de la seva jubilació fa tres setmanes, i avui s'ha fet públic. "Ha estat un molt bon representant, sempre ha estimat molt Andorra i quan els andorrans anavem a França sempre rebiem un tracte especial" ha apuntat Ensenyat.

Aquest anunci porta a pensar que la visita del Copríncep francès, Emmanuel Macron, té data fixada, ja que Strzoda va dir que ell marxaria una vegada la visita del Copríncep estigués tancada. Però res més allunyat de la realitat, segons confirmen fonts al Diari, tot i que se sap amb certesa que es produirà la primera meitat del 2025, com ja s'havia dit. 

tracking