Sanitat

El SAAS tanca l'acord amb els veïns per fer un accés separat per a les consultes de salut mental

L'àrea infantojuvenil tindrà una entrada diferent de la dels residents del Ròdol

Entrada edifici Ròdol

Entrada edifici Ròdol

Publicat per
Andorra la Vella 

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les consultes de salut mental que el SAAS habilitarà a l'edifici el Ròdol d'Escaldes tindran un accés separat de l'entrada dels veïns, segons l'acord assolit per la direcció de l'hospital amb la comunitat de l'immoble i tal i com havia anunciat el Diari. El SAAS ha anunciat aquest matí que s'ha arribat a una entesa que permet "la connexió dels locals destinats a aquest projecte, mitjançant un accés al dispositiu independent dels espaïs comunitaris veïnals".

Els residents de l'edifici es negaven a compartir zones amb els usuaris de salut mental perquè al·legaven que provocaria un augment important del trànsit de persones. El projecte del SAAS preveia una zona separada per als pacients de la Unitat de Cures Addictives (UCA) de la resta de veïns però sí que es compartia l'entrada entre els residents i els usuaris de les consultes per a joves i infants de salut mental. 

El SAAS indica que el nou dispositiu d'atenció ambulatòria de salut mental "representarà una gran millora respecte a les instal·lacions actuals", perquè tindrà una zona d'adults de 660 metres quadrats, per a serveis ambulatoris d'adults i L'UCA, i una àrea diferenciada d'infantojuvenil de 330 metres quadrats.

tracking