CULTURA

El IX Cicle Cambra Romànica canvia d'imatge i programa set concerts per a la tardor

Cerni Pol, ha ressaltat que se seguirà apostant per la iniciativa de l'any passat de portar concerts del Cambra Romànica a les escoles del Principat

Duo Althea durant una actuació

Duo Althea durant una actuacióCambra Romànica

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'associació Amics del Cambra Romànica va presentar aquest dilluns el IX Cicle Cambra Romànica, que reunirà set concerts de música de cambra durant la tardor del 2024. Novament, es repeteix la col·laboració amb l'ambaixada de França a Andorra i amb la Fundació ONCA.

A més a més, es va presentar la nova imatge de l'associació, amb l'objectiu d'apropar-se a "nous públics, i professionalitzar l'aspecte comunicatiu, fent-lo més atractiu sense perdre l'essència del Cambra, el caliu i la familiaritat de la nostra associació".

En aquesta edició del cicle es tornarà a gaudir d'algunes veus conegudes, com el violoncel·lista Jordi Albelda, o la mezzo Maria Solé. D'altra banda, es continuen vinculant els grups guanyadors del concurs organitzat a la primavera i en aquesta ocasió es gaudirà del duet format pels italians DUO ALTHEA i els catalans instal·lats a Bèlgica PUYA & GRONA, sense oblidar els grups andorrans participants en la categoria base en el concert de joves guanyadors.

En aquesta ocasió, l'ONCA proposa un gran concert clàssic amb la concertino Farran Sylvan James i, finalment, el Trio Pedrell, que obrirà aquest cicle que s'espera que de nou compleixi amb les expectatives de tot el públic, i sobretot segueixi fomentant l'estima per a la música de cambra.

El representant de l'associació, Cerni Pol, ha ressaltat que enguany se seguirà apostant per la iniciativa de l'any passat de portar concerts del Cambra Romànica a les escoles del Principat, essent quatre de les formacions les que faran una demostració i un breu concert als alumnes dels centres escolars del país, concretament a les escoles andorrana francesa de primera ensenyança de Canillo, així com a l'escola andorrana de segona ensenyança d'Encamp, amb l'interès de fer conèixer la música de cambra entre el públic més jove.

Per poder reservar les entrades, els interessats poden fer-ho a través de la pàgina web www.amicscambraromanica.ad els propers dies. La majoria dels concerts són gratuïts amb taquilla inversa, i tres d'ells de pagament (15 euros / 5 euros els socis, i gratuït fins als 18 anys).

Paral·lelament, l'associació impulsa el Concurs Internacional Cambra Romànica, que va tenir la primera edició l'abril de 2019. El cicle d'enguany compta amb la presència dels guanyadors de l'edició celebrada a l'abril d'aquest any 2024.

tracking