CITY SCIENCE SUMMIT

Marsol veu en la innovació una opció per redreçar l’habitatge

Govern vol destinar fins a un milió d’euros anual en aquest camp

Marsol durant la seva intervenció en l’acte.

Marsol durant la seva intervenció en l’acte.ANA

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La innovació com a salconduit per redreçar la problemàtica de l’habitatge. Aquesta és la idea que va posar en relleu la ministra de Presidència, Economia, Treball i Habitatge, Conxita Marsol, en el tret de sortida al City Science Summit 2024 (Cimera Científica de Ciutats). “De cara a l’any que ve, des de Govern volem impulsar més tot aquest sector”, va declarar Marsol, que va afegir que “pot ser la solució a molts dels problemes actuals com l’habitatge”. La demòcrata va destacar que està previst destinar entre 500.000 i 1.000.000 d’euros del pressupost anual a aquest camp.

La cimera celebra els deu anys de pertinença del Principat al City Science Network, una xarxa internacional de laboratoris, que forma part del Massachusetts Institute of Technology (MIT) –el país és un dels pocs països on l’MIT té una presència continua, fet que aporta un valor afegit al territori de laboratori d’innovació i recerca–. Per a la ministra, estar dins la xarxa “és molt important” perquè “s’ha vist clarament tots els projectes que s’han desenvolupat i, sobretot, els que podem fer i tirar endavant”.

A ulls de Marsol, el país s’està convertint en una “àrea d’innovació”, per la presència d’una gran diversitat i talent en aquest àmbit professional. “Creiem que és important continuar i, per a l’any que ve, fer una aposta en aquest sentit”, va comentar la membre de l’executiu.

tracking