Successos

La policia comissa 53 grams de cocaïna i arresta tres traficants

Les detencions estan vinculades a l'operació Llops on es va desmantellar un punt de venda de droga

Detenció de tres traficants de cocaïna vinculats a l'operació Llops
Publicat per
Andorra la Vella 

Creat:

Actualitzat:

Gairebé 53 grams de cocaïna i 1.965 euros ha intervingut la policia en la detenció de tres homes de 29, 31 i 40 anys ahir per tràfic d'estupefaents. Els controls s'han fet en el marc de la investigació de l'operació Llops, que va servir per desmantellar el març passat "un important punt de venda de droga en un pis d'un carrer cèntric de la capital", segons informa el cos de seguretat. 

El servei d'ordre explica que la primera detenció es va fer al matí en un domicili d'Andorra la Vella i els agents van trobar un embolcall amb 37,5 grams de cocaïna, una bàscula de precisió, diversos estris per preparar les dosis i 1.795 euros en efectiu. La intervenció va ser del grup de delictes contra la salut pública i el suport del grup d'intervenció i del grup de guies canins. De manera simultània es va arrestar un altre implicat en la xarxa de venda i distribució d'estupefaents, tot i que no portava droga a sobre ni tampoc se'n va trobar al seu pis ni als seus vehicles, indica la policia.

La tercera detenció es va fer quan l'home anava cap a la feina, a Andorra la Vella, i duia tres embolcalls amb 3,3 grams de cocaïna i 170 euros. La policia va escorcollar el seu domicili i el lloc de treball per ordre judicial i a la seva taquilla es van localitzar 12 embolcalls de més d'un gram de cocaïna. El cos de seguretat assenyala que les 15 dosis estaven preparades per a la venda. 

El servei d'ordre recorda que l'operació Llops es va saldar amb quatre arrestos, dos de traficants i dos de compradors de droga, i el comís de 170 grams de cocaïna, més de 2.000 euros en efectiu i elements emprats per al a venda d'estupefaents. La policia indica que la investigació encara està oberta i no es descarta que es puguin fer més detencions.

tracking