SALUT MENTAL

La solució acordada per al Ròdol costarà 50.000 euros

Edifici Ròdol a Escaldes Engordany

Edifici Ròdol a Escaldes EngordanyFernando Galindo

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’acord entre el SAAS i els veïns de l’edifici Ròdol implica un augment de 2% del pressupost inicial (1,2 milions d’euros) perquè caldrà adequar els espais projectats a la petició dels veïns (connectar les consultes de nens i joves amb les d’adults i la Unitat de Conductes Addictives per evitar que una part dels pacients passin pel vestíbul). L’adequació, que satisfà, bàsicament, els residents, suposa uns 25.000 euros més. La fórmula que s’ha trobat és l’habilitació d’un ascensor privat (ja existent). Els 25.000 euros –informa el SAAS– és l’import corresponent a “les portes de sectorització i la paleteria corresponent al local tècnic”.

Uns altres 25.000 euros, però, els haurà de pagar la propietat, és a dir, Creand, ja que l’entitat bancària és qui lloga els futurs espais ambulatoris al SAAS. “La propietat assumeix els costos d’adequació mecànica i electrònica de l’ascensor”, va precisar ahir la parapública. La trobada d’una solució consensuada es considera “molt positiva” per part del SAAS.

Els veïns també han expressat la seva conformitat amb l’alternativa que modifica el pla inicial (que no impedia la coincidència física entre pacients i residents).

tracking