PLUGES

Restablert l'accés a la carretera de la Rabassa

S'han tret 4 camions de terra i pedra amb un total de 40 tones

Obert l'accés a Juberri
Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

La circulació a la carretera de la Rabassa ha quedat restablerta aquest migdia, al voltant de les 14 hores, després del despreniment de terra d'anit, que va provocar el tancament de la carretera. Al llarg del matí s'han tret quatre camions de terra i pedra, amb un total d'unes 40 tones, segons ha informat el comú. 

Després del despreniment d'ahir a la nit, tècnics comunals juntament amb enginyers han visitat el punt de l'esllavisada aquest matí per veure si els blocs rocosos inestables, que no havien caigut ahir la nit, encara es mantenien, i en veure que aquests continuaven perillant, els han fet caure amb una excavadora. Els treballs del matí s'han centrat en retirar totes les roques del vial per tal d'evitar accidents, i poder netejar la via.

L'excavadora retirant els blocs rocosos de la carretera

L'excavadora retirant els blocs rocosos de la carreteraComú de Sant Julià de Lòria

La carretera de la Rabassa, a l’altura de Juberri, va ser tallada ahir a la nit a causa d’un despreniment de terra, segons va informar el comú de Sant Julià. Les intenses pluges van provocar la caiguda de rocs a la calçada al quilòmetre 4 de la CS 130. Aquest fet va provocar que els veïns que volien accedir a Juberri s'havien de desviar per Aixirivall per, posteriorment, passar per la carretera de la Peguera.

tracking