Crida

La Coordinadora impulsa la campanya per sumar-se al moviment per l'habitatge

El primer pas és unir-se al grup de simpatitzants a Telegram

La Coordinadora impulsa la campanya per aplegar gent

La Coordinadora impulsa la campanya per aplegar gentCoordinadora de l'Habitatge

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

La Coordinadora per l'Habitatge Digne ha llançat una nova campanya amb l'objectiu d'informar la ciutadania sobre com poden participar activament en el Moviment per l'Habitatge. L'objectiu central de la Coordinadora és crear un moviment ampli, democràtic i combatiu. “Volem que qualsevol persona que desitgi aportar, per poc que sigui, s'hi sumi”, expliquen des de l'organització.

El primer pas, segons explica la Coordinadora, és unir-se al grup de simpatitzants a Telegram, on es debaten temes d'actualitat, es resolen dubtes i s'informen de les assemblees i activitats del col·lectiu. La Coordinadora també demana que aquells que vulguin implicar-se més, poden formar part de l'assemblea, que es realitza cada dues setmanes de manera alterna entre presencial i telemàtica.

Finalment, la Coordinadora també apunta que compta amb grups d'afectats per trampes i abusos. Aquests grups, coordinats per membres de la Coordinadora, tenen com a objectiu, segons afirmen, “organitzar la lluita col·lectiva contra aquests abusos, oferint un espai de suport mutu per als afectats.”

tracking