SUCCESSOS

Els bombers actuen per aturar un incendi al centre esportiu de Sant Julià

El foc s'ha originat a la sauna del vestidor masculí per motius que es desconeixen

La zona afectada per l'incendi

La zona afectada per l'incendiComú de Sant Julià

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Els bombers han rebut un avís abans de les 10 del matí sobre un incendi originat a la sauna del vestidor masculí del centre esportiu de Sant Julià. Segons informen des del cos, un camió d'incendis i el cap de guàrdia s'han desplaçat fins al lloc dels fets, juntament amb una dotació del SUM. Els bombers han explicat que quan han arribat el centre esportiu estava en la fase final d'evacuació dels usuaris que en aquest moment es trobaven a les instal·lacions, després d'activar el pla d'actuació que tenen marcat. 

Després d'haver traslladat els clients cap a una zona segura, els bombers durant aproximadament dues hores i mitja, han netejat l'àrea afectada i l'han deixat sense tensió elèctrica. Els treballs han transcorregut sense incidents. A més, comenten, han ventilat tot el centre esportiu i s'han assegurat que no quedés cap partícula nociva, així com que el foc no s'hagués propagat a altres zones. Tampoc hi ha hagut cap ferit.

Des del comú de Sant Julià han informat que el centre LauESPORT continuarà obert, però amb l'accés a la zona afectada restringit. 

tracking