CRÍTIQUES A GOVERN

AE s’alarma per la gestió dels diners públics amb la campanya per la UE

Estan “indignats” pels més de 1,2 milions d’euros destinats a la comunicació de l’acord

El grup parlamentari d’Andorra Endavant, al Consell General.

El grup parlamentari d’Andorra Endavant, al Consell General.Fernando Galindo

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Andorra Endavant posa el crit al cel per la gestió dels fons públics amb la campanya de comunicació de l’acord d’associació amb la UE. Ho fa expressant, “una vegada més”, el seu “profund descontentament i indignació” per la manera en què el Govern està destinant els diners públics, “prioritzant més d’1,2 milions d’euros en la comunicació de l’Acord d’Associació amb la Unió Europea per al 2024 i 2025, mentre deixa de banda qüestions molt més importants i urgents per al país”, va al·legar el partit en un comunicat.

Una de les crítiques recau, a parer del grup, en la manca d’estudis d’impacte sectorials “sobre les conseqüències reals” de l’acord amb la UE, una demanda que, segons ells, “ve dels sectors econòmics del país”. En aquest sentit, la formació liderada per Carine Montaner portarà a debat aquest tema en la sessió de preguntes a l’executiu aquest dijous al Consell General amb la pregunta: “Com justifica el Govern haver destinat aquesta quantitat a comunicació en lloc de prioritzar l’elaboració d’estudis d’impacte sectorials?”.

En el mateix escrit, la formació reivindica que sempre han demostrat amb accions la seva preocupació per l’interès general, i que actuen “amb sentit d’estat, no de cara a la galeria”, assumint la responsabilitat de les seves decisions i demostrant-ho “amb accions i posicionaments ferms”.

tracking