SUCCESSOS

Detingut un home per agredir el seu fill menor a Escaldes

La mare alerta la policia després de parlar amb el noi, que té 16 anys

Dos agents de la policia.

Dos agents de la policia.Fernando Galindo

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir, la matinada de diumenge, un home de 34 anys que hauria agredit el seu fill, menor de 16 anys, al domicili de l’àvia el dissabte al vespre. La mare, que resideix fora del Principat, va ser qui va alertar la policia després de parlar amb el menor, i els agents van arrestar l’home com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral per violència domèstica. El mateix diumenge, la policia també va detenir un altre home de 39 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral, després d’agredir un altre home durant una reunió d’amics en un pis d’Escaldes-Engordany.

D’altra banda, la policia va arrestar cinc persones per conduir sota els efectes de l’alcohol i les drogues durant el cap de setmana. Un home de 44 anys va ser detingut per donar positiu en el control d’alcoholèmia amb una taxa d’1,72. Un turista de 35 anys va ser detingut per donar positiu en el control d’alcoholèmia amb una taxa d’1,42, mentre que un altre turista, de 45 anys, també va donar positiu amb una taxa de 0,95. Els agents també van controlar un home que va donar positiu a la prova de tòxics i un cinquè conductor amb un positiu d’1,07.

Finalment, el cos va arrestar un home, de 28 anys i no resident, per alterar certificats d’experiència laboral per tal d’obtenir el permís d’immigració. Se li atribueix un presumpte delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic.

tracking