Treball

Més de 200 persones assisteixen a la setena edició del Job Meeting

37 empreses del país han participat en la trobada

La 7a edició del Job Meeting que ha tingut lloc aquest dimarts al Centre de congressos d'Andorra la Vella.

La 7a edició del Job Meeting que ha tingut lloc aquest dimarts al Centre de congressos d'Andorra la Vella.JAViladot

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La setena edició del Job Meeting ha aplegat un total de 216 persones i 37 empreses d'arreu del país, el que suposa un augment del 50% de companyies respecte l'any passat, al centre de congressos de la capital. Durant la jornada, les persones inscrites, que poden ser no residents també, i les empreses participants tenen un espai de connexió i intercanvi per tancar possibles contractacions.  

Les dades oferides per Govern apunten a que un 20% de les persones inscrites acaben trobant feina arran de les trobades laborals. El 2023, per exemple, es van materialitzar 31 contractes, mentre que el 1r Job Meeting d’estiu, celebrat enguany i que va posar el focus en els joves del país, va concloure amb 23 contractacions.

El secretari d’Estat d’Economia, Treball i Habitatge, Jordi Puy, ha evidenciat la consolidació del format, posant l'accent en el fet que són trobades que “donen resposta a les necessitats de contractació de les empreses per a la temporada d’hivern i una possibilitat per a les persones d’obtenir un contracte més estable i durador en el temps”.

En aquesta edició hi són presents diversos sectors de serveis del país, com comerç, estacions d’esquí, hoteleria, restauració, activitats termals i balnearis, tractament de residus, neteja, activitats de centre d’atenció telefònica, transport i agències de viatges. 

tracking