Visita

Visita del conseller d'Unió Europea i Acció Exterior de la Generalitat de Catalunya

La trobada ha servit per reforçar el diàleg transfronterer

La ministra d'Afers Exteriors, Imma Tor, amb el conseller d'Unió Europea i Acció Exterior de la Generalitat de Catalunya, Jaume Duch

La ministra d'Afers Exteriors, Imma Tor, amb el conseller d'Unió Europea i Acció Exterior de la Generalitat de Catalunya, Jaume DuchGovern

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La ministra d'Afers Exteriors, Imma Tor, s'ha reunit aquest matí amb el conseller d'Unió Europea i Acció Exterior de la Generalitat de Catalunya, Jaume Duch, en la seva primera visita al Principat. La reunió ha servit per preparar la trobada entre el cap de Govern, Xavier Espot, i el president de la Generalitat, Salvador Illa, i per reforçar el diàleg transfronterer.

Duch també ha mantingut una reunió amb el cap de Govern a l'edifici administratiu, i amb l'ambaixador d'Espanya a Andorra, Carlos Pérez-Desoy Fages, acompanyat de la delegada del Govern de Catalunya a Andorra, Anna Vives Tarrés.

El conseller ha culminat el viatge a la seu de la Confederació Empresarial Andorrana (CEA). S’ha reunit amb el president, Gerard Cadena Turiella, i el director i gerent, Iago Andreu Sotelo, amb l’objectiu d’impulsar la projecció econòmica de Catalunya, també a Andorra, i de refermar el seu potencial a l’exterior.

tracking