Mascotes

Dotze gossos abandonats protagonitzen el Calendari Solidari de GosSOS 2025

La publicació vol fomentar l'adopció dels animals 

Els fotògrafs participants al calendari solidari de GosSOS 2024

Els fotògrafs participants al calendari solidari i personal de la gosseraGosSOS

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

GosSOS ha presentat avui el Calendari Solidari 2025 sota el títol '12 gossos, 12 mirades' els protagonistes són dotze dels animals que resideixen a la Centre de protecció caní d'animals de companyia retratats per diversos fotògrafs professionals del país, segons informa l'entitat. I destaquen que el resultat "és un calendari amb magnífiques imatges dels peluts cedides de forma desinteressada pels fotògrafs que han intervingut en el projecte".

El calendari es posarà a la venda a l'estand que GosSOS tindrà a la Fira d'Andorra a un preu de 10 euros i els beneficis es destinaran íntegrament a programes de suport a gossos fràgils i/o abandonats d'Andorra. La presidenta de GosSOS, Audrey Montel, ha agraït la participació desinteressada dels fotògrafs i ha manifestat que l'edició té com objectius "donar visibilitat als gossos en adopció que hi ha al refugi d'animals amb l'esperança que siguin adoptats ben aviat" i també recaptar recursos per atendre les necessitats dels gossos més fràgils del país.

Tots els animals que apareixen al calendari estan al centre de protecció caní d'animals de companyia i, per tant, són gossos en adopció. GosSOS recorda que tothom que tingui interès en adoptar un gos del centre pot consultar-ho a la pàgina web de l'entitat o dirigir-se directament al refugi, de dilluns a diumenge entre les 10h i les 14h.

tracking