Finances

MoraBanc obre una oficina especialitzada en negocis

Situada a l'avinguda Meritxell, compta amb un equip de 12 persones

El CEO de MoraBanc, Lluís Alsina, en la inauguració de l'oficina aquesta tarda a Andorra la Vella

El CEO de MoraBanc, Lluís Alsina, en la inauguració de l'oficina aquesta tarda a Andorra la VellaMoraBanc

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

MoraBanc ha obert avui una oficina d'atenció personalitzada a Negocis a l'avinguda Merixell d'Andorra la Vella. L'entitat ha explicat que es tracta de la primera oficina especialitzada en aquest camp al país. En la inauguració ha participat el cònsol de la capital, Sergi González, el CEO de MoraBanc, Lluís Alsina i l'equip de negocis. L'oficina compta amb un equip de 12 persones amb perfils amb un funcionament autònom que permetrà reduir el termini que es necessita per efectuar les operacions principals, segons informa l'entitat bancària.

Sergi Plaza, director de Banca Comercial de MoraBanc, apunta que “hem creat una oficina amb un funcionament adaptat a Negocis en la que eficientem els processos administratius per aportar més valor al client orientant-lo i oferint-li solucions que millorin el seu negoci.” 

L'entitat informa que aquesta setmana també s'han reactivat les formacions, en grups reduïts, on l’equip d’empreses mostra com treure el màxim rendiment a la banca digital de MoraBanc en aquelles funcionalitats més enfocades a negocis.

tracking