RAMADERIA

133.000 quilos de carn venuts els primers sis mesos de l’any

La producció local ha augmentat 12.000 quilos el primer semestre

Guillem Casal amb la imatge de la campanya.

Guillem Casal amb la imatge de la campanya.SFGA/JAVILADOT

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La carn d’Andorra venuda aquest any supera la xifra de la de l’any passat. Així ho va explicar el ministre de Medi Ambient, Agricultura i Ramaderia, Guillem Casal, que va detallar que el primer semestre es van vendre 133.000 quilos, la qual cosa representa 12.000 més que els sis primers mesos del 2023. A més, va destacar que aquesta producció és cada vegada de més qualitat tal com demostra que en el cas dels bovins tots els caps de bestiar venuts ho han estat sota la qualificació de qualitat, és a dir, que han arribat al mercat amb una “condició excel·lent”, segons va emfatitzar Casal.

El ministre va fer públiques aquestes dades en la presentació de la campanya que es va posar en marxa aprofitant la Fira d’Andorra la Vella i la Fira del bestiar que se celebren aquest cap de setmana i que ha de servir per reivindicar el sector. Es tracta d’una acció que incideix en el fet que la població conegui la raça bruna d’Andorra i que vol donar “reconeixement” també a la feina que fa el sector, que és “ben viu”, segons Casal. Aprofitant aquesta campanya també es va presentar el nou logo per identificar la bruna d’Andorra. Per incidir en el coneixement de la feina que fa el sector, es duran a terme durant el cap de setmana un seguit de tallers didàctics per a infants de sis a deu anys amb la intenció d’atansar la ramaderia a la ciutadania.

tracking