Trobada anual

Josep Duró és escollit nou president de la comissió de mediació de la Creu Roja Internacional

L'antic president de l'associació andorrana ha rebut el suport del 80% dels vots

Els membres de la Creu Roja Andorrana durant la trobada anual de la Federació Internacional de la Creu Roja i la Mitja Lluna Roja.

Els membres de la Creu Roja Andorrana durant la trobada anual de la Federació Internacional de la Creu Roja i la Mitja Lluna Roja.Creu Roja Andorrana

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Josep Duró Vidal, antic president de la Creu Roja Andorrana, ha estat escollit com a nou President de la comissió de mediació i de compliment de la Federació Internacional de la Creu Roja i la Mitja Lluna Roja, amb el suport del 80% dels vots de les societats nacionals presents en la trobada anual de la fundació a Ginebra, on també hi participa la Creu Roja del Principat.

Duró ha expressat el seu agraïment per la confiança dipositada en ell i ha destacat la importància del diàleg i la mediació per garantir el compliment de les normes i principis humanitaris arreu del món. "És un honor per a mi servir en aquesta nova capacitat i contribuir a la resolució de conflictes i al reforç del compliment en tot el moviment internacional", ha afirmat Duró.

tracking