Meteo

Avís groc per la previsió de tempestes

Les nevades poden baixar fins al 2.200 metres

Les tempestes poden afectar tot el país

Les tempestes poden afectar tot el paísMeteo

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

El servei meteorològic ha activat l'avís groc per aquesta tarda i demà per la previsió de tempestes i pluges intenses que afectaran al conjunt del país. El front associat a la pertorbació de les illes britàniques ens deixarà precipitacions generalitzades durant la tarda i nit. Aquestes pluges poden ser intenses al vespre i no es descarta que es pugui sentir algun tro, segons informa el servei meteorològic.

Les precipitacions seran de neu fins a la cota 2.200, on baixaran puntualment, i a partir de la cota 2.500 poden caure fins a 2 centímetres de neu nova. Les temperatures màximes d'avui no superaran els 14 graus a 1.500 metres o els 16 graus a la capital, mentre que al Pas de la Casa aquestes es mantindran al voltant dels 6 graus.

La pertorbació es mantindrà i demà serà un dia inestable, amb precipitacions més intenses i continuades al llarg del matí, i més febles de cara a la tarda. Al vespre, aquestes cessarien per deixar una nit ennuvolada i un diumenge amb núvols alts però sense pluja, i amb temperatures a la baixa, que no superaran els 13 graus a la capital o els 3 al Pas.

tracking