OFICIA UNA MISSA

Vives inicia la visita pastoral a Sant Julià amb Serrano

Vives, amb Serrano i mossèn Pepe.

Vives, amb Serrano i mossèn Pepe.AGÈNCIES

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, i el bisbe coadjutor, Josep-Lluís Serrano, van oficiar ahir a la tarda la missa posterior a l’assemblea de l’església parroquial de Sant Julià i Sant Germà de Lòria. Una reunió que va comptar amb la participació activa de tots els membres religiosos de la comunitat com sacerdots, consagrats, equips bàsics, voluntaris i coordinadors dels grups parroquials per revisar les tasques de la parròquia, per analitzar les necessitats evangelitzadores i programar l’acció pastoral per a un període determinat.

A més, la reunió prèvia a la missa va funcionar com a punt de partida de la visita pastoral que el copríncep episcopal farà a la parròquia laurediana fins el 5 de gener. A més, l’assemblea, que té com a finalitat crear consciència de parròquia, va marcar el camí que cal seguir i els objectius que s’han d’assolir en un horitzó proper. També es van establir les bases pel creixement comunitari i es van acordar diverses tasques comunitàries pel bé de tothom, tot i que algunes ja es duien a terme abans de l’assemblea.

Per acabar, la jornada es va cloure amb la missa, que va comptar també amb la presència de mossèn Pepe Chisvert, i un pica-pica de germanor a l’exterior del temple. “És un motiu d’alegria el fet que cada set anys tinguem la visita pastoral del nostre bisbe. Enguany, hem tingut la sort d’iniciar aquesta visita també amb la presència del bisbe coadjutor”, va comentar Chisvert.

tracking