L'FC Santa Coloma goleja l'FC Encamp (7-0)

Els de Jorquera es refan de la mala dinàmica i la UE Santa Coloma tampoc falla

L'FC Santa Coloma goleja l'FC Encamp (7-0)FC SANTA COLOMA

FC Santa Coloma i UE Santa Coloma no van fallar i van aconseguir el pas a quarts de final de la Copa Constitució després d’eliminar FC Encamp i FS La Massana, respectivament.

L’FC Santa Coloma va passar de ronda per la via ràpida després d’imposar-se al Fundació Kalilu Jammeh per un contundent 7 a 0 en un duel que es va resoldre ràpid. Els colomencs van avançar-se amb una diana de Chus Sosa als deu minuts, i un gol de Luis Blanco des de la frontal, i el segon de Sosa després d’una errada encampadana, van situar el 3 a 0 als 24 minuts de joc. Els homes de Jorquera van seguir buscant el gol i un nou de Sosa al minut 27, i el 5 a 0 de Xavi Puerto al 37, van deixar el matx sentenciat. A la represa, Juanma Torres i Andreu Ramos van tancar la golejada.

A l’altre duel de la jornada, la UE Santa Coloma va derrotar el líder de la Lliga Unida, l’FS La Massana, per 4 a 0. Els homes de Vicente Muñoz van obrir el marcador a la primera part gràcies a Roberto Carlos, que va superar Lorenzo de vaselina, i va sentenciar a la segona meitat amb les dianes de Bríñez, i dues de Paredes, una de penal.

Els quarts de final de la Copa Constitució es disputaran el 3 i 4 de març i enfrontarà Penya Andorra i UE Sant Julià, Inter Escaldes i Carroi, UE Santa Coloma i Atlètic Escaldes, i FC Santa Coloma i UE Engordany.