Oier Olazabal, tercer porter

El veterà meta, de 33 anys, signa aquesta temporada amb l’FC Andorra i serà el substitut de Raúl Lizoain

El nou porter de l'FC Andorra, Oier Olazabal, en una imatge durant l'etapa recent a l'Espanyol.RCD ESPANYOL

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Abans del viatge a Bilbao per jugar contra l’Amorebieta, Eder Sarabia va deixar anar moltes pistes del perfil de tercer porter que la direcció esportiva buscava per substituir el forat deixat per Raúl Lizoain, cedit al Cartagena. L’elecció ja estava presa des de la setmana passada i el candidat escollit, a falta de la signatura. Es tracta d’Oier Olazabal, exporter, entre d’altres molts equips, de l’FC Barcelona, Espanyol, Reial Societat o Llevant. Sarabia va exposar que el porter que vingui havia de ser algú que acceptés un rol no tan protagonista, però que havia de ser un meta que “ha de voler jugar i nosaltres hem de tenir clar que pot ser titular en qualsevol moment”. Olazabal, de 33 anys, compleix els requisits de porter veterà, amb folre i trajectòria i que entén a la perfecció i accepta el paper que haurà de desenvolupar.

El nou porter de l’FC Andorra va rescindir ahir l’any de contracte que li restava amb el seu equip, el Pafos FC de Xipre, i, per tant, ja té via lliure per signar amb l’entitat tricolor, un cop pactades recentment les quantitats a percebre pel contracte acordat fins al 30 de juny del 2024. L’interès que per fi s’ha cristal·litzat per Oier Olazabal no és, ni molt menys, nou. L’estiu passat el porter i el club tricolor ja van negociar una possible incorporació però el límit salarial ho va acabar impedint, una possibilitat que enguany s’ha pogut produir. Un dels secrets és la tirada d’Olazabal per Andorra, ja que disposa d’una propietat i, de fet, es troba al Principat des de la finalització de la temporada passada. La intenció del porter és, fins i tot, la d’establir la seva residència al país de manera definitiva i, un cop complert l’any de contracte que signarà amb l’FC Andorra, no seria gens agosarat veure’l defensant la porteria d’algun equip important de la Lliga Multisegur Assegurances.

SARABIA CREU QUE EL 3 A 0 A BILBAO VA SER "ENGANYÓS"

El tècnic de l’FC Andorra, Eder Sarabia, lamenta la derrota a Bilbao contra l’Amorebieta i considera que el 3 a 0 va ser “un resultat enganyós”. Tot i això, l’entrenador tricolor detecta que “el desencert a dalt i les desatencions i falta de contundència al darrere ens han condemnat”, i van fer encaixar a l’Andorra un càstig massa dur. Sarabia deixa clar que “segur que hi haurà coses que m’agradaran un cop hagi vist el partit”, però l’equip “no ha estat gaire bé en algunes accions determinants”. A més, apunta que “ni abans érem uns fenòmens ni ara som un desastre”, i que “hem pensat que el partit estava només en l’atac i estar encertats i hem descuidat la defensa”. El tècnic posa l’accent que “aquesta categoria és molt exigent i no serveix fer gran part de coses bé, sinó que cal fer-les totes bé, especialment les determinants, en què no hem estat fins”. L’equip torna als entrenaments per preparar el partit contra el Tenerife, diumenge al Nacional.

tracking