Seguretat vial

Detinguda amb 2,25 d'alcoholèmia la conductora d'un dels sinistres d'Encamp

La dona de 55 anys ha topat amb una camioneta poc abans de les vuit del matí

HospitalFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona de 55 anys ha estat arrestada per conduir amb una taxa d'alcoholèmia de 2,25 grams, segons el resultat del control que se li ha practicat després de veure's implicada en un dels dos accidents que hi ha hagut aquest matí a Encamp. La conductora ha impactat amb una camioneta conduïda per un home de 63 anys que ha resultat ferit de poca consideració, segons el cap de guàrdia de l'hospital.

La policia informa que ha rebut un avis a les 7.51 hores per una topada a la General 2, al punt quilomètric 3,970 a la Bartra, entre el Peugeot 1.6 que conduïa la dona ebria i una camioneta Mitsubishi L200, els dos amb matrícula andorrana. La dona conductora està acusada d'un delicte contra la seguretat col·lectiva i contra la integritat física i moral per les lesions causades a l'altre conductor i per conduir sota els efectes de l'alcohol. L'home ferit ha estat traslladat al centre hospitalari perquè hauria patit una fuetada cervical, segons han indicat els bombers.

El segon sinistre ha tingut lloc també a Encamp, a la General 2, i amb menys d'una hora de diferència. L'accident ha estat a les8.29 hores al túnel de Ràdio Andorra pel xoc entre un Volkswagen Golf i una motocicleta Piaggio, els dos vehicles amb plaques del país. El conductor de la moto, un home de 37 anys, ha patit ferides lleus i ha estat traslladat a l'hospital, segons informen des del centre sanitari.

Els accidents han causat retencions de circulació de sortida d'Encamp en sentit Escaldes per la intervenció dels serveis d'emergència per atendre els ferits.

tracking