ARRIBEN ELS PRIMERS ESQUIADORS

Ordino-Arcalís s'avança per sorpresa a l'inici de la temporada d'hivern

El domini ordinenc va obrir ahir gratuitament la zona de la Coma amb un aforament limitat a 1.500 persones

Esquiadors obrint la temporada avui a la Coma d'Arcalís.GRANDVALIRA

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Grandvalira Resorts va inaugurar ahir la temporada d’hivern d’esquí 2023-2024 amb l’obertura de la zona de la Coma, a Ordino-Arcalís. Ho van fer per sorpresa dels visitants que es van trobar amb el fet que podien accedir a algunes de les pistes de manera gratuïta.

Aquesta obertura prematura va ser possible gràcies a les nevades de dimarts i dimecres, que van deixar prop de 40 centímetres de neu a les cotes més altes del Principat, cosa que ha permès que l’estació ordinenca sigui la primera dels Pirineus a obrir aquesta temporada hivernal, segons va informar Grandvalira.

De moment, l’aforament estarà limitat durant els primers dies a 1.500 persones, i després s’ampliarà progressivament el nombre d’instal·lacions i pistes esquiables al llarg dels pròxims dies. A més, si les temperatures són propícies per a la producció de neu de cultiu, segons van indicar des del domini, es preveu fer l’obertura total de les estacions del país el pròxim divendres 1 de desembre.

Enguany la temporada s’allargarà fins al 7 d’abril i s’espera que la garantia de neu estigui coberta durant l’inici de la temporada gràcies a les nevades que han caigut aquests dies. A més, responsables de Grandvalira van assegurar que la neu que ha caigut és de component nord, fet que assegura la bona qualitat de la mateixa, i les baixes temperatures permeten fer funcionar les màquines per crear neu artificial en aquelles zones on la natural necessiti un reforç.

Pel que fa a les tarifes, el forfet de dia per Ordino-Arcalís tindrà un preu reduït de 30 euros i es podrà adquirir únicament a les taquilles de l’Hortell. Aquells que ja disposin de qualsevol dels Forfets de Temporada de Grandvalira Resorts (Andorra Pass, Nord Pass, Mountain Pass o Forfet Extraescolar) podran encetar la temporada d’esquí a partir d’avui.

tracking