Creat:

Actualitzat:

Més aviat en podríem dir ara mateix aprofitant la presència del Cirque du Soleil: The Clown, ja que tot plegat sembla una autèntica pallassada.

No diré que em sàpiga greu que s’hagi retirat la idea de construir aquesta meravella d’edifici, ja que penso que no estem per gastar aquestes pasterades, ho celebro i molt. Però al mateix temps em saben molt greu tots els diners que hem dilapidat fins ara en estudis, projectes i altres per a aquest edifici...

Penso que les coses s’han d’estudiar millor d’avançat i si no ens ho podem permetre no diré ja els 60 milions que costaria l’edifici, sinó que tampoc els 30 que es preveien inicialment. Hi ha coses molt més importants a què es poden destinar els diners. I aquestes coses no són precisament que Andorra Telecom compri accions d’altres companyies.

D’una banda, tenim problemes, per exemple amb les pensions i, de l’altra, imaginem edificis emblemàtics, no és normal.

El que tampoc trobo gaire normal és que es comuniqui que ja no es construirà l’edifici a causa del seu elevat cost i ningú n’assumeixi cap responsabilitat. Penso que alguna dimissió no estaria de més. Així com tampoc estaria de més una informació detallada de tot el que ha costat derruir l’antic edifici, els estudis, els assessoraments... Un detallat informe de tot el que ha costat aquesta meravellosa idea, de qui va vindre la idea i algú que assumís les conseqüents responsabilitats. Però ja sabem que aquí les coses no funcionen així.

Tot plegat encara és més greu si tal com asseguren els constructors el Govern no pretenia realment fer The Cloud.

Espero, això sí, que ara es tregui un profit adequat del solar que ha quedat a Andorra la Vella.

tracking