Creat:

Actualitzat:

Nosaltres també som “afectats” pel nou projecte de pla urbanístic d’Escaldes Engordany. Com bé indica la paraula i basant-nos en la definició enciclopèdica, afectat: “que ha rebut un canvi, un dany o una alteració que es considera negatiu”.

Sra. Gili, com vol que no ens enutgem o preocupem per un pla que afecta directament els nostres habitatges, espais sagrats on convivim amb les nostres famílies, i que per un caprici transitori de persones que haurien d’estar al servei dels ciutadans, el que fan és complicar-nos la vida? Quines excuses , raons o justificacions pretenen fer-nos creure en que aquesta limitació dels nostres drets i propietat privada va en pro de la ciutadania en general? És conscient que l’habitatge és una necessitat, un espai que tenim per donar protecció, seguretat, fonaments socials i educatius als nostres fills i que vosté els està fent trontollar i està atemptant gratuïtament a aquesta estabilitat familiar?

No vull entrar en detalls jurídics però el sentit “comú” ja delata que unes escales com les del Falgueró, amb una incidència de tràfic peatonal pràcticament nul·la, no procedeix a donar-los més importància ni magnificar-les per sobre dels drets de tots els veïns ara afectats.

Sra. Gili, no voldríem menystenir el seu treball i gestió però tinguin en consideració que les persones volem viure tranquil·les, sense destorbar a ningú, pagant els nostres impostos, votant quan toca, respectar les lleis, però si us plau, no vulguin fer filigranes, que la democràcia no es basa en dur a terme absorditats sinó en comportar-se responsablement i donar exemple.

tracking