Punt de mira

Canillo. Coses de casa nostra, la dolça mona

Creat:

Actualitzat:

La junta de l’Associació de la Gent Gran ha maldat sense regatejar esforços per compartir el darrer cap de setmana després de dos anys de confinament la dolça mona de Pasqua. AINA ha acollit un any més la cinquantena de comensals presidits pel cònsol Francesc Camp acompanyat per sis membres del Consell de Comú. El cònsol ha felicitat els socis de l’Associació de la Gent Gran pel seu coratge ens aquests anys de la pandèmia i els ha expressat la joia de tot el comú en poder retrobar-se de bell nou a la taula. Els ha confirmat que tenen tot el Comú al seu costat. N’és prova el fet que ha aprovat en la seva totalitat la subvenció demanada per a enguany.

La presidenta Rosa ha recordat els socis absents i ha insistit que sempre són a la nostra taula de l’amistat. Ha agraït que el president de les associacions de la Gent Gran del país hagi pujat a presidir el dinar pasqual. La Marta, la veu del comú dins l’Associació, ha parlat d’un retrobament a AINA durant el mes de maig de totes les associacions de la parròquia: Gent Gran, Punt Jove, esplai, Clubs esportius... Som una gran família i ens cal cohesionar-nos a través de la convivència ja que tenim la casa AINA que ens ho facilita.

Alguns membres de l’associació han demanat de nou que s’obri el local social de la Gent Gran si no volem perdre’l per sempre, ha dit la Ivona.

La festa ha acabat amb una mona per a cada comensal i unes partides de cartes que mostren la impotència que té retrobar-se, conviure, comunicar-se... en una societat ferida per la por o per l’individualisme.

* Rosa Alcobé, Presidenta Associació de la Gent Gran

tracking