Creat:

Actualitzat:

Tothom té un talent, major o menor, més gran o més petit... tothom és bo i brillant en alguna cosa, només cal descobrir-ho i és el que hem de saber potenciar des dels diferents àmbits de la societat. Des de petits a l’escola, a la feina o a casa, buscar quins són els interessos, les habilitats, les debilitats i fortaleses que ens fan diferents i especials. Destacar el potencial i treballar les debilitats per equilibrar coneixements. En un món cada cop més sofisticat, complex, l’especificitat és la que pot marcar la diferència.

Aquesta setmana Andorra Telecom organitzava una conferència per incentivar que les noies estudiïn el que s’anomena STEM, acrònim de ciències, tecnologia, enginyeria i matemàtiques. El futur és tecnològic i en canvi només un 20% de les noies cursen aquest tipus d’estudis, que estan altament masculinitzats. I no és només un tema de números, que les noies entrin a aquests llocs serveix perquè, com deien les conferenciants, dues enginyeres que han treballat en llocs punters com Apple o la NASA, es tinguin nous punts de vista dins els equips.

La diversitat és per a un equip l’ingredient que a un projecte li dona un valor afegit. Per tant, fora estereotips per professions i altres, i busquem aquest talent, aquesta inspiració que tots tenim i que alguns han descobert i han sabut explotar. Somiar és a l’abast de tots i tots tenim coses a aportar, amb el talent i l’esforç del treball podem ser el revulsiu.

tracking