Creat:

Actualitzat:

En llegir el Diari d’Andorra del 26 d’abril constato amb sorpresa que l’advocat que va presentar una demanda a la Batllia perquè s’anul·lés el resultat de les eleccions del dia 2 del mateix mes ha demanat l’empara del Col·legi d’Advocats per dos articles publicats al Diari d’Andorra. El primer article és un Editorial, que no comentaré ja que no l’he escrit jo. L’altre és un article d’opinió que sí que comentaré, doncs l’he escrit jo mateix. L’article 14 de la Llei 48/2014, del 18 de desembre de l’exercici de la professió i del Col·legi d’Advocats d’Andorra, diu el següent:

“A.14 Drets dels advocats.

1. Els advocats tenen dret a:

a) Demanar l’empara del col·legi quan la seva llibertat, independència o dignitat professionals són vulnerades o ignorades pels òrgans administratius o jurisdiccionals.”

No veig què té a veure un article d’opinió personal amb aquest article... Llegint i rellegint el meu petit article, no trobo en cap cas res que es pugui acollir a aquesta demanda d’empara. Penso que no toca... Considerant que la meva opinió continua sent la mateixa del que vaig escriure, aprofito aquest altre petit article per demanar disculpes si en algun moment, que no veig el cas, he pogut molestar dit advocat. Aprofito també l’avinentesa per expressar que jo no vaig escriure mai el nom de l’advocat en qüestió, cosa que sí que ell mateix ha fet amb el meu nom, en la seva demanda. Tenir la pell fina vol dir ser molt susceptible. Penso que en aquest cas no calia i que altra feina tenen al Col·legi d’Advocats per haver d’entrar també en aquests temes.

tracking