Creat:

Actualitzat:

Els que som del gremi ja assumim que el polític de torn es dediqui a matar el missatger abans de reconèixer que ha ficat la pota amb determinades declaracions. Culpabilitzar un mitjà és fàcil, el que ja és més difícil de fer creure és que tots els periodistes i tots els mitjans tergiversen unes declaracions. No és la primera vegada que Espot ha de rectificar –“matisar” en diu ell– unes manifestacions; algun problema deu tenir amb la comunicació o senzillament és que el traeix el subconscient.

2. Tancat per vacances hauria de ser el rètol dels nois i les noies de Concòrdia. Sembla com si les darreres polèmiques no anessin amb ells, el principal grup de l’oposició. I és que ja som de ple al mes d’agost i no fos cas que els pertorbessin el descans. Que ja se sap, són joves i necessiten gaudir del temps lliure. Ells ja s’ho aniran mirant i ja hi diran la seva al setembre que, per si no ho sabíeu, ara ja són parlamentaris i el període de sessions no comença fins passat Meritxell.

3. Les comunals, que són a la cantonada, es preveuen distretes. Majoral mira d’enfortir UL després del descarrilament de terceravia, per fer front a un Cairat que li trepitja els talons. Forné trenca la monotonia a la Massana amb una paraula prou eloqüent, Participa, per almenys donar altres opcions al monopoli de CC. Gili manté la incògnita dels seus companys de viatge mentre el seu expartit serà com aquella pedra a la sabata que no t’acabes de treure. I a Ordino... ai, Ordino! La tranquil·litat de l’agost donarà pas a la liquadora de la tardor. Gaudim-lo mentrestant.

tracking