Creat:

Actualitzat:

Mirall de les afouettes o oportunitat real per al futur del país.

Les institucions europees són ineficaces en mans de tecnòcrates que imposen la seva visió del món en detriment de la gent d’Europa.

No oblidem que els anglesos van marxar d’Europa després d’un referèndum quan no en tenien cap obligació. Van signar tots els seus tractats. Havien mantingut la seva moneda, l’autonomia comercial a través de la Commonwealth i, tanmateix, se’n van anar. Preguntem-nos: per què?

Els francesos havien votat en contra del Tractat de Maastricht, però el govern de l’època va imposar el Tractat de Lisboa (és el mateix tractat). Preguntem-nos per què aquesta negativa?

L’economia dels països la dicta Brussel·les. El banc europeu controla els pressupostos dels estats. Grècia n’és un exemple viu. Els impostos són o seran iguals per a tothom (impostos sobre el tabac i l’alcohol, en particular amb quines conseqüències per a Andorra, si els preus són els mateixos per tot arreu?). L’IGI al 15% farà plorar molta gent.

Al principi els tractats són atractius, però amb el temps els avantatges desapareixen. Només en queden inconvenients. La pràctica demostra que Europa recupera en gran part els préstecs que concedeix.

Els bancs andorrans perdran el seu monopoli i hauran de complir la normativa de bancs europeus. La immigració experimentarà un impuls important. Europa ha planificat la gran substitució dels pobles europeus per migrants, la majoria musulmans, procedents del nord d’Àfrica. En definitiva, la nostra civilització judeocristiana desapareixerà. Els estats no tindran més remei als migrants. Això serà un dictat i una obligació.

Inicialment, s’ajudarà l’agricultura, després la normativa imposada per Brussel·les debilitarà els ingressos dels pagesos, que acabaran arruïnats. La justícia es lliurarà d’acord amb els principis europeus en detriment de les persones i la seva especificitat.

L’educació i la cultura seran gestionades per Europa amb una orientació globalista que introduirà el wokisme i la noció de gènere en el cap dels nostres fills i provocarà la desculturació. L’esgotament dels pobles està en marxa.

Les competències d’Europa són nombroses i afecten cada cop més la nostra vida diària sense que nosaltres hi diguem la nostra. És una institució antidemocràtica i autoritària que no se sosté. Sense tenir en compte les poblacions europees.

Els nostres líders pensen que només agafant-ne els avantatges podran tornar a Europa. L’ús demostra que això és impossible. Per què? Mònaco ha abandonat la taula de negociacions. Si Andorra vol seguir sent Andorra, ha de reforçar la seva identitat i mantenir-se amo de les seves decisions, o arriscar-se a desaparèixer per convertir-se en una província europea.

Aleshores Carlemany, a qui invoquem en el nostre himne nacional, girarà en el seu caure.

tracking