Creat:

Actualitzat:

La política, per a mi, representa la voluntat de buscar l’acord entre persones, amb diferents punts de vista, ideologies i experiències, mitjançant el debat i amb un objectiu comú, trobar la solució més satisfactòria per a totes les parts. És aquesta manera de fer, la que em va motivar a sumar-me al projecte jove de Demòcrates.

Com a secció jove hem de tenir un paper fonamental dins del partit i en l’evolució de la societat andorrana, donant veu als joves que vulguin fer la seva contribució al futur d’Andorra.

Organitzem xerrades, tallers i seminaris per a joves amb l’objectiu de fomentar la consciència cívica. Volem fer més planer i accessible el dia a dia de l’actualitat política, aprofitant la proximitat a la realitat que ens dona la idiosincràsia del nostre país.

Però nosaltres no ens limitem només a la didàctica i és per això que la secció actua com una veu per als interessos i preocupacions dels joves andorrans. Treballant de prop amb altres branques del partit per assegurar que les polítiques i legislacions reflecteixin les necessitats de la joventut. Per exemple, amb l’actual reforma de la llei del català,o amb l’acord de joventut aprovat el 2021.

Crec que la millor forma d’explicar què és la secció jove de Demòcrates és assimilar-ho a un grup d’amics i amigues que quedem per veure’ns i parlar de l’actualitat. Sense línies vermelles ni temes tabú. Escoltem quins són els neguits que ens preocupen, som com tu, estudiants o persones que s’inicien en el món laboral, que busquem aconseguir independència econòmica, accedir a l’habitatge, persones preocupades pel medi ambient, la igualtat, la inclusió, la sostenibilitat i, en general, per Andorra.

Per tant, si ets jove, comparteixes les nostres inquietuds i vols fer d’Andorra un país millor per a tothom, et convidem, sense cap compromís, a conèixer-nos i participar en aquest projecte.

*Ton Cerqueda,Secretari de la secció jove de Democràtes

tracking