Notícies d'empresa

INFINITUM, un residencial exclusiu a la Costa Daurada

El resort privat, que permet gaudir d'unes vistes privilegiades i un entorn únic amb tots els serveis a l'abast, ha rebut el premi al millor complex de golf d'Europa.

INFINITUM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Despertar i sentir la brisa del mar, l’olor del Mediterrani i escoltar les onades. Sentir la platja a pocs metres de casa, viure rodejat de natura i disposar de tots els serveis que necessitis com vigilància i seguretat permanent, és un somni que es fa realitat a INFINITUM. Aquest nou residencial, amb habitatges ja construïts i llestos per entrar-hi a viure-hi, està situat a la Costa Daurada, a poc més de dues hores d’Andorra, i compta amb un beach club, restaurants i camps de golf.

Un residencial exclusiu davant la immensitat del Mediterrani

Aquest resort privat ha estat dissenyat pel prestigiós despatx d’arquitectes Batlle i Roig i destaca pel seu projecte paisatgístic i els acabats d’alta qualitat dels habitatges, que estan integrats a la natura i han obtingut el certificat de sostenibilitat BREEAM.

Tots disposen d’àmplies i lluminoses estances i inclouen serveis com el manteniment global de les zones comunes, vigilància i seguretat 24/7, servei de consergeria i beneficis exclusius, amb altres serveis afegits per a una experiència superior.

Hi ha diferents tipus d’habitatges que s’adapten a diverses necessitats d’espai: de 2, 3 o 4 habitacions, des de 80 fins a més de 150 m2 de superfície construïda, amb grans terrasses i opció de jardí i pati anglès, ideals per gaudir de l’exterior i de la natura.Totes compten amb zona comunitària enjardinada amb piscina i accés directe a la platja.

Des d’aquest estiu passat, quan s’han començat a lliurar els habitatges, els residents d’INFINITUM gaudeixen de les seves noves llars, de la tranquil·litat i el benestar, dels paisatges i dels serveis que ofereix el residencial.

Un món de serveis

INFINITUM també destaca per tots els serveis que ofereix. El resort compta amb tres camps de golf, dos d’ells dissenyats per Greg Norman, i dues cases club, unes instal·lacions de primer nivell que han rebut el premi a millor complex de golf d’Europa en les últimes edicions dels World Golf Awards.

Un altre espai que també ha rebut reconeixements és INFINITUM Beach Club, nominat a millor beach club d’Europa als Word Travel Awards. Disposa de piscines de baixa profunditat per a famílies amb nens, piscines infinity, hamaques d’aigua, una zona exclusiva per adults (Signe) i una altra orientada a cuidar el cos i la ment amb una experiència de tranquil·litat i benestar (Pura).

D’altra banda, s’ha de destacar l’oferta gastronòmica d’INFINITUM amb una gran varietat de restaurants basats en la cuina d’autor i el producte de proximitat, des d’on es pot gaudir de les espectaculars vistes al mar i als camps de golf.

Un entorn únic

El residencial está situat en una zona amb molt per oferir. Àrees comercials, restaurants, rutes culturals, petites cales amagades, cellers, vinyes, rutes de senderisme… tot està a l’abast.

A més a més, a INFINITUM es troba la Sèquia Major, un espai natural protegit que és l’hàbitat de diverses espècies de flora i fauna.

Viure l’experiència INFINITUM

INFINITUM és un nou estil de vida en un resort privat exclusiu que s’ha d’experimentar. Per això s’ha desenvolupat una

aplicació gratuïta que permet explorar els habitatges i l’entorn des de qualsevol dispositiu.

També es pot reservar una visita al pis pilot i conèixer de primera mà els habitatges i l’entorn.

Per a més informació :

www.infinitumliving.com

tracking