Escaldes s'uneix amb l'Esquí Club per ampliar l'oferta d'activitats per Carnaval

Al Parador del Canaro de Soldeu, on els joves es podran iniciar a l'snowboard o a l'esquí alpí

46660.jpg

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Per una banda, la gran novetat d'aquest any, quatre dies d'activitats a la neu al Parador del Canaro de Soldeu, en una aposta creada amb la col·laboració del recent creat Esquí Club d'Escaldes. Per altra, la ja habitual oferta de l'Espai Lleure, amb activitats, tallers i també una sortida a la neu.

Tornant a la novetat d'aquestes vacances de Carnaval, el conseller d'Esports de la parròquia, Jordi Vilanova, ha explicat que la unió amb l'Esquí Club "és una manera de donar suport als clubs de recent creació". Permetrà que els joves de la parròquia, d'entre els 6 i els 15 anys, es puguin iniciar a l'snowboard o a l'esquí, tot i que també s'organitzaran activitats complementàries amb trineus, raquetes o curses d'orientació.

Amb tot, però, s'ha volgut deixar de banda la vessant més competitiva per donar "prioritat a l'aspecte lúdic", ha manifestat el representant de l'Esquí Club, Víctor Gómez. A més, s'intenta que sigui atractiu sobretot per als joves d'entre 13 i 15 anys. El cap d'Esports, Toni López, ha recordat que sempre tenen nens fins als 12 anys però que costa un cop són més grans. La intenció és arribar, en total, a superar la trentena d'inscrits.

Les inscripcions es podran realitzar a partir del 27 de gener (dos dies abans per als usuaris de l'Espai Lleure), i tenen un cost de 72 euros en el cas de l'activitat de neu, i de 41 euros (sense dinar), en el cas de les activitats de lleure. Pensant en les famílies amb dificultats, es podran sol·licitar exempcions, ha recordat Vilanova.

tracking