El comú reserva dues parcel·les dels horts socials per a les escoles andorrana i francesa

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

En total s'han assignat 28 parcel·les, 24 als horts del Dau i del Ganxo, a la part alta de la parròquia, propietat de la Fundació Julià Reig, i la resta a la zona de la Callisa, propietat del Comú. Aquestes últimes s'han repartit entre tres persones que participen per primera vegada en el projecte, i les altres dues s'han reservat per als alumnes de les escoles andorrana i francesa, tot i que encara estan esperant la resposta -que confien que sigui positiva-.

La consellera de Social, Francesca Barbero, ha explicat que s'ha decidit portar a terme aquesta iniciativa perquè a altres parròquies es fa i funciona favorablement, i a més “pot ser molt positiu perquè crea una relació entre els avis i els nens, i es fa un bon clima entre ells”.

L'acte d'entrega de les claus i signatura del contracte ha tingut lloc al Centre Cultural i de Congressos lauredià amb la presència de la consellera de Social, Francesa Barbero, i la directora de la Fundació Julià Reig, Maria Martí, i ha finalitzat amb un berenar per tots els presents.

tracking